Varázsolja ellenállhatatlanná kül- és beltéri környezetét a műfüvek királyával!

Az élet szinte minden területén előszeretettel vesszük körbe magunkat „megkreált”, avagy „mesterséges” eszközökkel, tárgyakkal, melyek életünket egyszerűbbé, dekoratívabbá formálják, segítenek a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzésben. Mindezen tulajdonságok ellenére, sokan vegyes érzéseket táplálnak az olyan artificiális termékek iránt, mint példaképpen a műfű. Ennek kapcsán a leggyakoribb kérdések a műfű környezetbarát mibenléte kapcsán merülnek fel.

A műfüvek királya címet méltán kiérdemelt KINGRASS gyártója, mely a világ első műfű-gyártói között szerepelt, közel négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a műfű-gyártás területén. A magas minőséggel rendelkező műfű-gyártó cég az Európai Műfűgyártók Szövetségének (ESTO) teljes jogú tagjaként van számon tartva.

A műfűkirály iránti megnövekedett érdeklődést leginkább a számok nyelvén tudjuk érzékeltetni:

  • évente 10 millió nm műfüvet gyártanak, a világ 60 országába
  • a holland TEN Cate fonalból előállított műfű 100%-ban UV-rezisztens, mely tulajdonságának köszönhetően az erős napsugárzással bíró országokban is kiválóan teljesít (példaképpen az arab országokban)
  • a tető- és közösségi terek burkolását a tűzoltóság kizárólag a Cf1 S2 minősítéssel rendelkező műfüvek esetében hagyja jóvá (a KINGRASS ezen a próbán is átmegy, hiszen magáénak tudhatja a kitüntető Cf1 S2 minősítést)
  • ISO-minősítéssel, valamint tűzbiztonsági bevizsgálással egyaránt rendelkeznek.

Amennyiben a holland műfű tekintetében is kimagaslónak tartja a minőséget: forduljon bizalommal hozzánk!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé.