A műfű sokoldalúsága

Ma már szinte szakértőnek kell lenni, hogy valaki megkülönböztessen egy kültéri műfűvel borított kertet a természetes pázsittól, hiszen előbbi nem csak kinézetében idézi meg az igazi füvet, de érzésre is selymes simogatásával kényeztet, ha megfogjuk.

Az igazán minőségi holland műfű azonban ennél is tovább megy, hiszen alkalmazási területe sokkal szélesebb. Nem csupán a természetes fűtől megszokott helyekre kerülhet, mint például kertekbe, játszóterekre, sportpályákra, hanem „gyökeret vethet” otthonunkban, rendezvénytermekben vagy akár a vendéglátóhelyeken is.

A holland műfű, mint szőnyeg

mint szőnyeg

Kikopott a szőnyeg, vagy csak megfakult, de ez épp elég ahhoz, hogy elgondolkodj a cseréjén? Itt az ideje, hogy a műfűre ne csak a lakáson kívül gondolj, hiszen legalább olyan puha és kényelmes lehet a ház bármelyik szobájában, mint egy szőnyeg. Kifejezetten azokban a szobákban érdemes használni, amire ráfér valami extra, mint a gyerekszoba, a télikert vagy egy olvasósarok, ami a nyugalom szigetét képviseli otthonunkban.

Műfű, mint textil

A műfű könnyű, ezen kívül ollót ragadva is egyszerűen szabható, így akár textilként is kezelhetjük. Boríthatunk vele akár kültéri bútorokat is, vagy egyedi mintákat kivágva csillag vagy dinoszaurusz alakkal is pillanatok alatt játékossá varázsolhatjuk gyermekünk játszószobáját. Ami szintén a műfű mellett szól, az a színválaszték, ugyanis a pázsit által kínált zöld árnyalatain túl akár a kék, a piros, vagy kislányunk kedvenc rózsaszínje is terítékre kerül.

Holland műfű, mint építőelem

kép 2

A műfű pofonegyszerű megoldás, ha új textúrát vagy dimenziót szeretnénk csempészni egy ház kinézetébe. Egyhamar a figyelem középpontjába kerülhet otthonunk, ha kívülről is műfűvel borítjuk a falak egy részét.

A kültéri műfű a kisállatok kedvence

Nem csak az emberek számára jár előnyökkel a műfű telepítése, hiszen a kutyák és macskák is előszeretettel játszadoznak benne, hiszen tisztább és szárazabb, mint az igazi fű. Ha igazán ki szeretnénk mutatni szeretetünket feléjük, lepjük meg kültéri műfűvel, garantáltan sikert fog aratni. A benti cicák és kutyák sem kell, hogy nélkülözzenek, akár erkélyen is kialakíthatunk nekik egy kisebb játszóteret.