Golfpályát otthonra?!

golfpályát otthonra

Ha te is mindig keresed a lehetőségeket, mivel lehetne még feldobni otthonod, vagy épp kerted, elképzelhető, hogy már neked is megfordult a fejedben egy otthoni mini-golfpálya kialakítása. Ha nem, akkor pedig szívesen!

Miért is ajánljuk?

Mert roppant egyszerű kivitelezni, és garantáltan szórakozást nyújt az egész családnak. Ha van otthon kamasz tinédzser, biztosan számodra sem újdonság, mennyi időt tölt képernyő előtt a mai fiatalság. Alig lehet kirobbantani a tévé vagy épp számítógép elől. Mutasd meg neki, hogy a szabadban is lehet legalább olyan szórakoztatóan eltölteni a szabadidőt, mint a szobában. Emellett ha megfelelő kültéri műfűvel alapozod a golfpályát, időt és energiát takarítasz meg azzal, hogy a karbantartását minimálisra redukálod.

kép 1

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki otthoni szórakozásra vágyik. Kikapcsolódást kínál családoknak és baráti társaságnak egyaránt, nem mindennapi módon. Ezek után ki se kell mozdulnotok ahhoz, hogy magasabb szintre emeljétek a baráti vagy családi összejöveteleket, csak egy golflabda és egy golfütő kell majd hozzá. És persze a mindig élénk zölden tündöklő holland pázsit, amit cégünk forgalmaz.

Attól függően, hogy mekkora tér áll rendelkezésünkre, műfű segítségével kialakíthatunk egy egyszerűbb pályát enyhe dőléssel, de ha kertünk engedi, akár több lyukat, homokcsapdát, vagy akár egy egész akadálypályát is megalkothatunk, csak vigyázzunk, hogy ne legyen teljesíthetetlen!

kép 2