Hello tavasz!

Végre eljött az az időszak, hogy két számjegyű értékkel kell válaszolnunk, ha valaki megkérdezi, épp hány Celsius fokot mutat a kinti hőmérő. Ilyenkor nem csak az állatvilág kezd el bezsongani, mi, emberek is megmagyarázhatatlan módon elkezdünk tenni-venni otthon. Miután a hideg évszak bekuckózós estéi következtében kiürült megnézendő filmjeink/sorozataink listája, új alternatívákat kell keresnünk a közös időtöltésre. A jó idő beköszöntével ezen nem is kell olyan sokáig gondolkodni, irány a szabad! Remek alkalom lehet például egy túrázás a közeli tanösvényen, biciklizés a vízparton, vagy ha nem akarunk messzire menni, egy medencézés vagy akár kerti parti udvarunkon.

Áthívnád barátaid, de azon töröd a fejed, hogy mit kezdj a nem kis törődést igénylő gyeppel?

Nálunk megtalálod a választ, ugyanis kiváló minőségű holland pázsitjaink biztosan nem hoznak szégyent sem rád, sem az udvarodra. Ráadásul azt az időt, amit a gyep rendbe szedésére fordítanál, így rászánhatod a buli előkészítésére.

Medence műfűvelA műfű lehetőséget nyújt a medencés partik fényének emelésére is. Könnyű elképzelni, milyen kellemes érzés lehet vízből kilépve selymesen puha fűbe lépni, ami még látszólag is természetes hatást kelt, mélyzöld ékszerként remek kontrasztot alkotva a víz kékjével. Arról nem is beszélve, hogy remek vízelvezető tulajdonsága gyanánt percek alatt újra száraz, így még egy esetleges záportól sem kell tartanunk, hogy elmossa jól megszervezett összejövetelünket. Ahogy tovább haladt a rosszindulatú felhő, még egy kör UNO-ra sem lesz időnk, mielőtt újra birtokba vehetnénk az előrelátóan műfűvel borított kertünket.