Hozzád milyen kert illene?

Keresed a leginkább hozzád illő kertet? Töltsd ki tesztünket, és mi segítünk a döntésben.

Hogyan írnád le a személyiséged?

A) A társaság lelke, aki imád emberek között lenni

B) Rendszerezett, akinek határozott elképzelése van a stílusról

C) Nyugodt és kiegyensúlyozott

Jelenleg mire használod az udvarod?

A) Itt gyűlünk össze a barátokkal és a családdal

B) Mutogatom, mint otthonom smaragd ékkövét

C) Ide húzódok vissza a pörgős munkanapok végén és a hétvégéken

Melyik szempontot tartod a legfontosabbnak az udvar kialakításánál?

A) Legyen alkalmas a nagyobb összejövetelekre, ahol öröm az együtt töltött idő

B) Legyen szép, stílusos és egyedi

C) Legyen hasznos és könnyen karbantartható

Kép 1A legtöbb válasz A = A szórakoztató

Te vagy minden buli mozgatórugója! Szereted, ha otthonodban is meglátogatnak, gyakran bulikat szervezel barátok és a család számára is. A számodra legideálisabb választás egy olyan udvar, ami otthont ad a kerti grillezéseknek, medencés buliknak vagy épp bográcsozásnak, hogy garantáltan jól érezzétek magatokat a barátaiddal. Érdemes strapabíró műfűvel kiegészítened választásod, hogy biztosan bírja a nagy sürgést-forgást.

Kép 2A legtöbb válasz B = A szépségkirálynő

Fontos számodra, hogy ne csak otthonod, de kerted is mindig szép és makulátlan legyen. Nem érted, mások hogy tűrhetik meg a kopott, kisárgult gyepet, vagy a gazos kerteket. A csúnya kertre nincs mentség. Megfelelő lehet számodra kiváló minőségű holland műfű választékunk mellett járólapokkal is feldobni udvarod, hogy az igazán stílusos megjelenést kölcsönözzön a mindig kifogástalan állapotú gyeptakaródnak. A különböző színek és anyagok kombinációjától nem csak a kerted, de mások is zölden virítanak majd az irigységtől.

Kép 5A legtöbb válasz C = A nyugis

Te vagy a baráti társaság legnyugodtabb tagja. Mindenki kiegyensúlyozottnak jellemezne, de miért is izgulnál? Az élet rövid, pláne, ha belegondolunk, mennyi időt eltöltenek az emberek azzal, hogy a kertüket ápolják. Fűnyírás, öntözés, újraültetés és még sorolhatnánk. Erre van egy egyszerűbb megoldás, mégpedig ha te is kültéri műfüvet telepítesz kertedbe. Így kényelmesen hátra dőlhetsz, hiszen nem csak időt, de energiát is megspórolsz azzal, hogy nem kell zöld pázsitot karban tartanod, anélkül is kifogástalan állapotú udvarral büszkélkedhetsz majd.