Készüljünk a télre műfűvel

Esős időjárással, és egyre kevesebb napsütéses órával üdvözöl minket idén is az ősz. Az őszi napéjegyenlőség után egyre hamarabb elkezd sötétedni, arra késztetve mindenkit, hogy visszavonuljon otthona melegébe (és fényébe). Nem mintha akkora tragédia lenne, hiszen a bekuckózós, forró tea vagy csoki kíséretében filmezős, olvasgatós időtöltés is kényeztetőleg hat az ember lelki világára. De mit tehetünk, ha nem akarjuk elengedni a szabadban töltött órákat? A legegyszerűbb megoldás, hogy hozzuk be a természetet magunkkal otthonunkba.

Ennek legegyszerűbb módja, ha műfűvel érjük el a kívánt hatást, hiszen számos előnnyel rendelkezik beltéren is, nem csak a kültéri műfű kecsegtet minket gondozásmentes kerttel és puha, zöld felülettel.

Használhatjuk egybefüggő szőnyegként, a fürdőszobában pedig egy frissítő zuhanyzás után a zuhanykabinból kibújva is átélhetjük a zöld pázsit műfű nyújtotta kényelmet és puhaságot talpunk alatt.

Kép 1

Ha nagyobb felülettel szeretnénk dolgozni, akár egy egész falat is bevonhatunk holland műfűvel, így még ha perifériánkba kerül is, megnyugtató érzést áraszt, megteremtve ezzel az otthon harmóniáját.

Kép 2

A konyhának sem kell nélkülöznie a műfüvet, hiszen dekor elemként remek kiegészítője lehet az ebédlőasztalnak. Választhatjuk asztali futónak, vagy akár tányéralátétnek is, garantált lesz a piknik hangulat a családi étkezések során.

Kép 4Kép 3

Egyedi ötletekkel is keressetek bennünket bizalommal, örömmel fogadunk minden új megközelítést igénylő megoldást.