Egy éve már, hogy otthonunkba zárt egy egész világot sújtó pandémia. Sokan, legtöbb szórakozásunktól megfosztva, komoran merengünk a kanapén ülve, mivel emelhetnénk a szürke hétköznapok fényét, hogy legalább egy kicsit visszakapjunk a korábbi időkből, amikor még közel sem volt természetes, hogy kézfertőtlenítővel a táskában indulunk el bevásárolni, vagy akár két utcányira otthonunktól is visszafordulunk, ha épp elfelejtettük zsebre vágni a ma már nélkülözhetetlen, ám annál kevésbé kedvelt szájmaszkot. Íme a megoldás!

Már a betondzsungel közepén is találkozhatunk olyan panellakással, melynek teraszát műfű díszíti. Praktikus, mert nemcsak gondozást nem igényel, hanem mindemellett kellemes látványt és érzést nyújt, míg mi kényelmesen kortyolgatjuk forró kávénkat vagy épp teánkat a friss levegőn. Viszont mi ennél most tovább megyünk.

Műfüvet beltérre? Avagy a XXI. században már bármi lehet dekoráció.

Beltéri műfű

Olyan érában élünk, ahol nincs olyan, hogy írott vagy íratlan szabály, ha valamit kigondolunk, azt véghez is vihetjük. Már amennyire a józan ész keretén belül ez kivitelezhető. Következzen öt inspiráció, hogyan csempésszük be a természetet mindennapjainkba.

  1. Műfű mint falburkolat

Akár egy egész falat, vagy csak néhány motívumot szeretnénk műfűvel borítani, az garantáltan modern és fiatalos hangulatot kölcsönöz majd otthonunknak. Egyediségén már csak praktikussága mutat túl, hiszen tisztán tartása nem igényel komoly munkálatokat.

  1. Mezítláb a fűben

Beltéri dekorációként még mindig kiaknázatlan terület a műfű. Szőnyeg helyett például nem csupán a nappali közepén mutatna jól, de képzeljük csak el, milyen megnyugtató érzés lehet a zuhanyfüggöny mögül kibújva selymesen puha fűre lépni. Utóbbi esetben penészedéstől sem kell tartanunk, hiszen a cégünk által forgalmazott holland műfű remek vízelvezető tulajdonsággal rendelkezik.

  1. Egyedi dekoráció rendezvényekre

Közeleg egy számodra kiemelkedően fontos nap, de még nem tudod, mivel tedd igazán különlegessé? Legyen szó esküvőről, szülinapról vagy bármilyen összejövetelről, a dekoráció mindig mély nyomot hagy a meghívottakban, így célszerű nagy figyelmet fordítani rá.

  1. Vissza a megszokott kerékvágásba?

Úgy érzed, home office után nehéz lesz visszacsábítani a csapatot az irodába? Vörös szőnyeg helyett teríts műfüvet eléjük, hogy otthonosabbá tedd a légkört számukra.

  1. Megnyitottunk!

Műfű kávézó

Egy hangulatos vendéglő, kávézó, vagy épp étterem tulajdonosa vagy, és már most azon töröd a fejed, mivel lepd meg vendégeid újranyitáskor? Kiváló minőségű műfüveink remek lehetőséget nyújtanak, hogy a hozzád betérők természetközeli élménnyel gazdagodjanak.